Drømmen til LAGET om at flere skal bli kristne går i oppfyllelse

– Bønnemøter flere dager i uken har resultert  i at mellom 20 og 30 skoleelever har blitt kristne, tror Alida Irene Viksøy.

Einar Helgås, Joar Helgås, Alida Irene Viksøy c

 

Einar Helgås, Joar Helgås og Alida Irene Viksøy.

 

– Flere dager er i uken samles elever til LAGS-møte der bønn har hovedfokus, sier Joar Helgås som går i 10 klasse ved Danielsen ungdomsskole. Han tror dette er noe av grunnen til at medelever har blitt kristne.

Mellom 20 og 30 elever har blitt kristne ved Danielsen ungdomsskole og Danielsen videregående skole i Bergen dette skoleåret. Dette har skjedd gjennom arbeidet til LAGET (Norges kristelige student og skoleungdomslag) har på skolen.

Hør intervju med Joar Helgås, elev i 10 klasse ved Danielsen ungdomsskole,  Alida Irene Viksøy, elev i 1 klasse Danielsen videregående skole, og Einar Helgås, teamleder LAGET region vest.

 

Hvordan opplever en at elever blir kristne på skolelag? Einar Helgås er teamleder for LAGET region Vest. Laget har mange skolelag på ungdomsskoler og videregående skoler. – Ønske for LAGET er at flere skal bli kristne, men å oppleve at elever ved Danielsen ungdomsskole og videregående skole blir kristne er veldig motiverende, sier Einar Helgås.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s